Нова вокальна нотна збірка “Душа співає” вже у продажу!

Шановні викладачі вокалу, колеги! Нарешті побачила світ моя нова нотна пісенна збірка для дітей та молоді «ДУША СПІВАЄ»!

За вашими численними проханнями, всі тексти збірки (окрім «Аве Марія», яка співається латинською) – тільки УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ – оригінали або професійні переклади!

Пісні призначені як для концертного виступу, так і для навчання. Це зібрання найяскравішіх пісень – веселих та ліричних, з розгорнутими цікавими фортепіанними акомпанементами у різних напрямках – естрадному та академічному, для різного віку, різного рівня складності – на будь-який смак!

Збірка доступна як у друкованому, так і у електронному варіанті. Кількість друкованих примірників обмежена, тому прошу для тих, хто хоче придбати саме такий варіант, якнайшвидше зробити замовлення!

Вартість друкованого видання – 345 грн.

Електронний варіант коштуватиме 230 грн.

Ознайомитися з творами можна на сайті за цим посиланням: https://innafrantseskevich.com/mg/index.php?route=product/product&path=61_63&product_id=208

До збірки також є комплект мінусовок або ви можете обрати мінусовки для окремих пісень.

Прослухати пісні можна тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNawDdGa0a8srSsnJbesHnNOQ55Ebk8q6

Прослухати мінусовки можна тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLNawDdGa0a8u2e511ryfuw2qMDaVQ2vlI

Ось детальніша інформація про збірку:

Збірка пісень «Душа співає» призначена для широкого кола вокалістів різного віку: від школярів молодших класів (з різним рівнем вокально-технічних можливостей) до професійних співаків.

Різні за характером пісні (душевно-ліричні, веселі, духовні) можна включати не тільки в концертний репертуар солістів-вокалістів, але й використовувати для навчання, оскільки більша їх частина створена у невеличкому теситурному обсязі, що дає можливість їх виконання дітьми та підлітками з обмеженим діапазоном голосу.

Розгорнутий акомпанемент, насичений різноманітною гармонічною палітрою, доповнює яскраві та гарні мелодії, які допомагають донести до виконавців і слухачів художньо-емоційні образи кожного твору.

У збірці використано тексти українською мовою в оригіналі чи у перекладах, які розуміються дітьми та молоддю. Усі вірші направлені на розвиток естетичного, художнього та духовного виховання підростаючого покоління.

Останній твір збірки – «Аве Марія» – було виконано у рамках Міжнародного флешмобу «Аве Марія. Молитва за мир!» у дванадцяти країнах світу професійними співаками, учнями шкіл естетичного виховання та музичних навчальних закладів – солістами-вокалістами, хорами, оркестрами.

Звертайтеся! Всім гарного навчального року!

З повагою, Інна Францескевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *